Versterker Gilde Power

Vacature Gildepower:

Gilde Zwolle bestaat uit ruim honderd vrijwilligers die in de Zwolse samenleving een aantal projecten uitvoeren voor en met deelnemers. De doelstelling van Gilde Zwolle is om burgers met elkaar te verbinden op basis van gelijkwaardigheid. Belangrijk is dat zowel de vrijwilligers als de deelnemers plezier hebben in wat ze doen. Gilde Zwolle kent vijf projecten: Gilde Samenspraak, Gilde Taalcafé, Gilde Rijders, Gilde Levensboek en Gilde Power. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren projectmedewerker voor Gilde Power.

Vaardigheden:

Je bent organisatorisch en communicatief sterk en als lid van de projectgroep ben je bereid om samen te werken. Je hebt ervaring in het begeleiden van groepen en het werken in projecten. Je hebt levenservaring en je bent bereid deze binnen de workshops in te zetten. Omdat je in Zwolle woont heb je zicht op de sociale kaart en kun je daarover anderen informeren.

Werkzaamheden:

Houd je van uitdagingen en innoveren? Vind je het prettig om samen te werken en groepen te begeleiden? De projectgroep Power van het Gilde Zwolle zoekt versterking. Je zult in de voorbereiding werken aan de opzet van deze workshops, de PR en werving. De eerste workshops hebben eind 2017 plaatsgevonden. De nieuwe cyclus workshops is gepland voor november 2018. Je kunt als co-trainer ingezet worden in de uitvoering van de workshops.

Doelgroep:

Ouderen vanaf 55 +

Activiteit:

Organisatie & Coördinatie

Werktijden:

In overleg

Bijzonderheden:

Het projectgroepoverleg wordt onderling afgesproken

Aanbod organisatie:

Wij bieden een proeftijd, scholing, begeleiding en verzekering. Een 3-daagse ‘train de trainer’cursus. Begeleiding en samenwerking met de initiatiefnemers. Inspirerende vergaderingen.

U kunt hierop solliciteren door een aanmeldformulier in te vullen op deze site.

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen en vindt een kennismakingsgesprek plaats met andere projectleden. Voor vragen kun je terecht bij Herman te Pas.

Doelgroep: Ouderen vanaf 55+ Activiteit: Organisatie & Coördinatie Werktijd: In overleg. foto4-opgewekte-vrouwLogo-POWER-png